| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Master of puppets Шефчето на форума

|
Posted: Mon Aug 13, 2007 4:31 pm Post subject: Робърт Трухильо |
|
|
Робърт Трухильо е американски басист, роден на 23 октомври 1964 в Санта Моника, Калифорния. Пълното му истинско име е Роберто Аугустин Мигел Сантяго Самуел Трухильо Веракруз. Кариерата си на рок музикант Трухильо стартира в пънк метъл групата Suicidal Tendencies, на която е съосновател. През годините свири последователно в групите Infections Grooves и Black Label Society, като междувременно участва и в няколко турнета от фестивала Озфест като басист на Ози Озбърн, преди да премине през 2003 в Metallica, заемайки мястото на напусналия Джейсън Нюстед.
Трухильо е прочут със своя зрелищен стил на свирене и държание на сцената, като една от запазените му марки по време на концерти е да свири в почти клекнало положение. _________________ Emptyness is filling me
to the point of agony,
growing darkness, taking toll,
I was me but now he's gone! |
|
| Back to top |
|
 |
Vulturus

|
Posted: Sun Nov 09, 2008 2:15 am Post subject: |
|
|
Определено свиренето му не е за подценяване и това си личи доооста в Death Magnetic ако човек се заслуша! _________________ The Horsemen are drawing nearer
On the leather steeds they ride
They have come to take your life
On through the dead of night
With the four Horsemen ride
--------To live is to Die----------- |
|
| Back to top |
|
 |
Master of puppets Шефчето на форума

|
Posted: Sat Nov 15, 2008 2:54 am Post subject: |
|
|
^^В едно от ревютата на новия албум имаше бъзик, мисля че ставаше дума за Suicide & Redemption ама както и да е:
"Знаете ли защо това не е tribute на Justice For All? Защото тук можете да чуете истинска бас китара!"  _________________ Emptyness is filling me
to the point of agony,
growing darkness, taking toll,
I was me but now he's gone! |
|
| Back to top |
|
 |
|